From Sweltering Bushbaby, 1 Week ago, written in Plain Text.
Embed
 1. Picke za upoznavanje zena
 2. ____________________________________________________________________________________________________
 3. ❤️  Link №1: https://bit.ly/2VP0sTV
 4. ____________________________________________________________________________________________________
 5. ❤️  Link №2: http://esotmimat.fastdownloadcloud.ru/dt?s=YToyOntzOjc6InJlZmVyZXIiO3M6MjQ6Imh0dHA6Ly9zdGlra2VkLmNvbV8yX2R0LyI7czozOiJrZXkiO3M6MjU6IlBpY2tlIHphIHVwb3puYXZhbmplIHplbmEiO30=
 6. ____________________________________________________________________________________________________
 7.  
 8.  
 9.  
 10.  
 11.  
 12.  
 13.  
 14.  
 15.  
 16.  
 17.  
 18.  
 19.  
 20.  
 21.  
 22.  
 23.  
 24.  
 25.  
 26.  
 27.  
 28.  
 29.  
 30.  
 31.  
 32.  
 33.  
 34.  
 35.  
 36.  
 37.  
 38.  
 39.  
 40.  
 41.  
 42.  
 43.  
 44.  
 45.  
 46.  
 47.  
 48.  
 49.  
 50.  
 51.  
 52.  
 53.  
 54.  
 55.  
 56.  
 57.  
 58.  
 59.  
 60.  
 61.  
 62.  
 63.  
 64.  
 65.  
 66.  
 67.  
 68.  
 69.  
 70.  
 71.  
 72.  
 73.  
 74.  
 75.  
 76.  
 77.  
 78.  
 79. Ljudi često ostavljaju svoj lični oglas na internet stranicama u kojima je to tek sporedna kategorija. Znam da sam govorio da svatko od vas opširno o tome što se očekuje večeras, ali ja samo želim da biste bili sigurni da smo svi na istoj stranici. Večer uoči obećao da će biti jedan od najvažnijih seksualno zadovoljavanje svog života i, kao što je uživala u njezinu koktel, mislila je na dan pripreme.
 80.  
 81. Znate li koliko te volim vlasništvo tvrdo, topla kurac pokopan duboko u toj zbijeno malo dupe tvoje. Radim u poznatoj firmi. On je bio u pravu, mislio njegove vruće kurac lupanje u dupe ju je gurnuo preko seksualni vrhunac.
 82.  
 83. Seksi devojke i žene - provokativne slike samo za tvoje oči - Mi ne želite da uzimajući u način naše igranje s bradavicama ili jebeni da topla pička.
 84.  
 85. Ovaj muškarac zabrinuo se za svoj seksualni život pa se registrirao na stranicu za upoznavanje. Kaže kako mu se javljaju udate žene kojima je seksualni život u braku zamro. Ovo je njegova ispovijest koju je anonimno napisao na portalu. Prije dvije godine sam se probudio na svoj rođendan i shvatio da, kako sada stvari stoje, više nikad u životu neću iskusiti seks. Fit sam i vježbam puno jer želim živjeti dugo i imati dobro zdravlje, a rezultat svega toga je to da mi je libido vrlo visok. Tako sam počeo živjeti u tajnom paralelnom svijetu i imati afere sa udatim ženama koje su u sličnim situacijama kao ja. Želio sam da sve ostane tajno pa nisam želio imati veze sa ženama koje su same, razvedene ili su udovice. Trebao sam one koje su u braku. Pronašao sam stranicu za upoznavanje koja je odlična za ljude u braku koji žele malo strasti sa strane. Razgovarao sam on-line sa stotinama udatih žena, a neke od njih željele su samo erotsku stimulaciju preko žice, ništa više. S nekoliko njih sam se i upoznao licem u lice. Na toj stranici sam pričao s njima o svemu i svačemu, zbližavao se, pričali smo što nas muči itd. Tako sam počeo kratku aferu s jednom ženom koja je bila udata za puno starijeg muškarca. Njihov seksualni život završio je prije nekoliko godina. Nakon nje sam upoznao medicinsku sestru koja je, također, imala starijeg supruga koji je još uvijek bio seksualno aktivan. Ali, ona je željela nešto novo, dosta joj je bilo rutine u krevetu, željela je raznolikost. Narednih godinu dana imali smo fantastičnu vezu. Nalazili smo se svaki tjedan u hotelu. Najprije bi dugo razgovarali, a zatim imali divlji seks. Nažalost, njezin suprug je dobio posao stotinama kilometara daleko pa smo odlučili pronaći nove ljubavnike. Nedavno sam sreo još jednu nevjerojatnu ženu. Ona i njezin muž spavaju u različitim sobama, jer on učinio neke zaista glupe stvari koje su gotovo uništile njihov brak. Rekla mi je kako ne može podnijeti da ju dotakne. Ali, ona je vrlo strastvena žena i provodimo nevjerojatne trenutke zajedno. Moram priznati da su sve te afere promijenile moj život. Postao sam mnogo ljubazniji, veseliji i sretniji kod kuće. Znale me takve pronalaziti,a bez da sam išao za njima : I to ne na stranicama za upoznavanje... Bilo bi mi ispod časti da tamo zalazim... Takve vrebaju iza sv akog ugla... I ja mjesto da ispunim njihove želje išao sam više za tim da spasim,očuvam njihov brak,da ih vratim,izvedem na pravi put : Nisam htio griješiti dušu :D Mada se bilo teško oduprijeti iskušenju tu i tamo : 19.
 86. Nedavno sam sreo još jednu nevjerojatnu ženu. Nažalost, njezin suprug je dobio posao stotinama kilometara daleko pa smo odlučili pronaći nove ljubavnike. Poslije rečenog da, za večeras, ona je moj ljubimac. Molim samo iskusni da mi se jave. Ikad vidjeli ženu jebati kao što je to. Učitelj met imati žao za nju ili osjetio, ali je velikodušno postupio, prvi ponovnog analni perle, a zatim koristeći svoj jezik na način da je znao voljela. Upoznavanje sa zenama Prva tri dijela posao je baviti izvedeni su tako loše učinio da bih kupio materijali su uništeni.
 87.  
 88.  
 89.  
 90.  
 91.  
 92.